Katoen stof 

Onze katoenen stof is meestal gemaakt van 100% katoen. Ook hebben wij stoffen gemaakt van een gedeelte katoen en een gedeelte polyester. Katoen is te gebruiken voor vele verschillende toepassingen. Zo hebben wij een stof geschikt voor het maken van lakens en dekbedovertrekken, maar hebben wij ook zwaardere varianten die geschikt zijn voor het bekleden van meubels of het maken van kussens.

Katoen op rol

Bij onlinestoffenkopen.nl hebben wij vele verschillende soorten katoen stof en per soort hebben vele vele verschillende kleuren. U kunt gemakkelijk op de voor uw gewenste soort stof klikken. Vervolgens krijgt u een overzicht met alle beschikbare kleuren in deze stof.

Staaltje?

Bent u er niet helemaal zeker van dat dit de voor u gewenste stof is? Dan kunt u bij onlinestoffenkopen.nl altijd eerst gratis een staaltje van deze stof aanvragen. Dit doet u door op de gewenste kleur stof te klikken. Vervolgens ziet u de optie ‘staaltje van stof bestellen’. Wij zullen u vervolgens binnen enkele werkdagen een gratis staaltje van deze stof thuis sturen, waarna u kunt zien of dit de voor u gewenste stof is.