Canvas katoen

Canvas katoen is een stof gemaakt van 100% katoen. Deze stof kunt u gebruiken voor vele verschillende doeleinden. U kunt deze stof bijvoorbeeld gebruiken als kleding, hobby en decoratiestof. Canvas staat erom bekend dat men het meestal gebruikt voor de bekleding van tuinkussens en bootkussens. 

Canvas op rol

Bij onlinestoffenkopen.nl hebben wij een groot kleurenpalet aan Canvas. Canvas wordt bij onlinestoffenkopen.nl geleverd op rollen van 10 of 30 meter. Doordat wij alleen standaard maten verkopen kunnen wij onze stoffen tegen een lage prijs aanbieden. Hierdoor kunnen wij ook een lage meterprijs voor de stof hanteren. Deze stof heeft een breedte van 150cm en een gewicht van 350 gram per m2.

Staaltje

Mocht u er niet zeker van zijn dat dit de voor u gewenste stof is of wilt u eerst de kleur bekijken? Dan kunt u bij ons gemakkelijk eerst een gratis staaltje van deze stof aanvragen. Dit kunt u doen door op de gewenste kleur te klikken. Vervolgens ziet u de optie ‘staaltje aanvragen’. Vervolgens zullen wij binnen enkele werkdagen een gratis staaltje van deze stof naar u opsturen.