Mousseline stof

Mousseline stof is gemaakt van 100% katoen. Deze stof staat ook wel bekend onder de namen hydrofiel stof, double gauze of baby katoen. Dit is de perfecte stof voor het maken van kleding zoals een blouse, jurk of rok.

Mousseline stof kopen

Bij Onlinestoffenkopen.nl hebben wij een groot kleurenpalet aan mousseline stoffen. Wij leveren deze stof op rollen van 10 of 40 meter. Doordat wij onze stoffen alleen op standaard rollen verkopen, kunnen wij onze stoffen tegen een lage prijs aanbieden. Hierdoor kunnen wij ook een lage meterprijs hanteren voor deze stof. Deze stof heeft een breedte van 135cm en een gewicht van 140 gram per m2.

Staaltje?

Mocht u er niet helemaal zeker van zijn dat dit de voor u gewenste stof is of wilt u eerst graag de kleur bekijken? Dan kunt u bij ons altijd eerst gemakkelijk en gratis een staaltje van deze stof aanvragen. Dit kunt u doen door op de gewenste kleur stof te klikken. Vervolgens ziet u de optie ‘staaltje aanvragen’. Wij zullen vervolgens binnen enkele werkdagen een gratis staaltje van deze stof naar u opsturen.