Wafelstof

Wafelstof is een stof gemaakt van 100% katoen. Deze stof wordt vaak gebruikt voor het maken van wiegbekleding, slabbetjes, jurkjes, dekens, beddengoed en kussens. Ook kunt u van deze stof de ideale handdoeken, washandjes of badjassen maken. Na het wassen van deze stof moet u rekening houden met een krimp van ongeveer 5%.

Wafelstof op rol

Bij onlinestoffenkopen.nl hebben wij een groot kleurenpalet aan Wafelstof. Deze stof wordt geleverd op rollen van 10 of 30 meter. Doordat wij onze stoffen alleen op standaard afmetingen verkopen, kunnen wij onze stoffen tegen een lage meterprijs aanbieden. Deze stof heeft een breedte van 150cm en een gewicht van 240 gram per m2.

Staaltje

Mocht u er niet zeker van zijn dat dit de voor u gewenste stof is of wilt u eerst de kleur bekijken? Dan kunt u bij ons gemakkelijk eerst een gratis staaltje van deze stof aanvragen. Dit kunt u doen door op de gewenste kleur te klikken. Vervolgens ziet u de optie ‘staaltje aanvragen’. Vervolgens zullen wij binnen enkele werkdagen een gratis staaltje van deze stof naar u opsturen.