Linnen stof

Linnen stof is een stof gemaakt van 80% Linnen en 20% Viscose. Deze stof staat erom bekend dat het kan krimpen. Hierdoor dient de stof eerst gewassen te worden voordat u het gaat gebruiken. Deze stof kunt u het beste koud wassen in de wasmachine bij een laag toerental. Linnen staat erom bekend dat het vaak gebruikt wordt voor het maken van kleding, gordijnen & tafelkleden. Bij onlinestoffenkopen.nl verkopen wij vele verschillende kleuren linnen. Deze linnen wordt geleverd op rollen van 10 of 30 meter. Deze stof heeft een breedte van 150cm en heeft een gewicht van 200 gram per m2.

Linnen bestellen

Bij onlinestoffenkopen.nl kunt u gemakkelijk en snel de door uw gewenste kleur linnen bestellen. Mocht u nog niet helemaal zeker zijn dat linnen de stof is waar u naar op zoek bent of wilt u de kleur eerst goed bekijken? Dan kunt u bij onlinestoffenkopen.nl eerst gratis een staaltje aanvragen. U zult vervolgens een proefstukje van ons ontvangen, waarna u een beslissing voor de juiste stof kunt maken.

Advies nodig?

Voor meer informatie over deze stof kunt u altijd onze klantenservice mailen of bellen. Via de mail zal u binnen enkele uren een reactie van ons ontvangen. Telefonisch kunnen wij u direct te woord staan en zullen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. Ook kunt u op onze website de optie ‘ik weet niet welke stof ik zoek‘ aanklikken. Hier kunt u vervolgens aangeven waar u een stof voor wilt gaan gebruiken, zodat wij u van een zo goed mogelijk advies kunnen voorzien.