Linnen stof ongewassen

Linnen stof kunt u gebruiken voor het maken van kleding, gordijnen en tafelkleden. Deze stof kunt u goed gebruiken voor het maken van kleding, omdat deze stof heerlijk luchtig is. Ook heeft deze stof koelende en warmende eigenschappen. Deze stof dient u eerst te wassen voordat u het gaat gebruiken. Deze stof kunt u het beste koud wassen op een laag toerental. U zult rekening moeten houden met een krimp van ongeveer 5%.

Linnen stof op rol

Deze stof wordt geleverd op rollen van 10 en 50 meter. Doordat wij bij Onlinestoffenkopen.nl alleen standaard maten verkopen kunnen wij onze stoffen tegen een lage prijs aanbieden, waardoor wij ook een lage meterprijs voor deze stof kunnen hanteren. Deze stof heeft een breedte van 140cm en een gewicht van 245 gram per m2. 

Staaltje?

Bent u er niet zeker van dat ongewassen linnen de voor u gewenste stof is? Dan kunt u bij ons gemakkelijk eerst een gratis staaltje van deze stof bestellen. Dit doet u door op de gewenste kleur te klikken. Vervolgens ziet u de optie ‘Staaltje van stof bestellen’. Wij zullen vervolgens binnen enkele werkdagen een gratis staaltje van deze stof naar u opsturen.