Lycra stof 

Lycra stof is een stof gemaakt van 82% Poliamide en 18% Elastaan. Dit is een stretch stof die vaak gebruikt wordt voor het maken van zwemkleding, sportkleding, lingerie of turnpakken. Deze stof staat ook wel bekend door de rekbaarheid aan 4 kanten.

Lycra stof bestellen

Bij onlinestoffenkopen.nl hebben wij een groot kleurenpalet aan Lycra stoffen. Deze stof wordt geleverd op rollen van 10 of 50 meter. Doordat wij onze stoffen alleen op standaard afmetingen verkopen, kunnen wij onze stoffen tegen een lage meterprijs aanbieden. Deze stof heeft een breedte van 155cm en een gewicht van 200 gram per m2.

Staaltje?

Bent u er niet helemaal zeker van dat dit de voor u gewenste stof is? Dan kunt u bij onlinestoffenkopen.nl altijd eerst gratis een staaltje van deze stof aanvragen. Dit doet u door op de gewenste kleur stof te klikken. Vervolgens ziet u de optie ‘staaltje van stof bestellen’. Wij zullen u vervolgens binnen enkele werkdagen een gratis staaltje van deze stof thuis sturen, waarna u kunt zien of dit de voor u gewenste stof is.