Satijn / Voering

Satijn is een glanzende stof gemaakt van 100% polyester. Deze stof is uitermate geschikt als voeringstof. Deze stof kunt u gebruiken voor het maken van feestelijke kleding en lingerie. Ook wordt deze stof vaak gebruikt voor het maken van Arabische en Turkse kleding. Deze stof kunt u ook goed gebruiken ter decoratie van bruiloften en feesten. Voeringstoffen zijn uitermate geschikt om te gebruiken bij het maken van kleding.

Satijn of Voeringstof bestellen

Deze stof wordt bij Onlinestoffenkopen.nl geleverd op rollen van 15 of 50 meter. Doordat wij alleen standaard maten verkopen kunnen wij onze stoffen tegen een lage prijs aanbieden, waardoor wij ook een lage meterprijs voor deze stof kunnen hanteren. Bij Onlinestoffenkopen.nl hebben wij verschillende Satijn / Voering.

Staaltje?

Wilt u eerst graag zeker weten dat dit de voor u gewenste kleur of soort stof is? Dan kunt u bij ons eerst gratis een staaltje van deze stof aanvragen. U kunt dit doen door op de gewenste kleur stof te klikken. Vervolgens ziet u de optie ‘staaltje van stof bestellen’. Wij zullen vervolgens binnen enkele werkdagen een staaltje van deze stof naar u opsturen.