Satijn stof

Satijn stof is een glanzende stof gemaakt van 100% polyester. Deze stof is uitermate geschikt als voeringstof. Deze stof kunt u gebruiken voor het maken van feestelijke kleding en lingerie. Ook wordt deze stof vaak gebruikt voor het maken van Arabische en Turkse kleding. Deze stof kunt u ook goed gebruiken ter decoratie van bruiloften en feesten. 

Satijn stof bestellen

Deze stof wordt bij Onlinestoffenkopen.nl geleverd op rollen van 15 of 50 meter. Doordat wij alleen standaard maten verkopen kunnen wij onze stoffen tegen een lage prijs aanbieden, waardoor wij ook een lage meterprijs voor deze stof kunnen hanteren. Deze stof heeft een breedte van 150cm en een gewicht van 90 gram per m2. 

Staaltje?

Wilt u eerst graag zeker weten of dit de voor u gewenste stof is? Dan kunt u bij ons gemakkelijk eerst een gratis staaltje van deze stof aanvragen. Dit doet u door op de gewenste kleur stof te klikken. Vervolgens ziet u de optie ‘Staaltje van stof bestellen’. Wij zullen vervolgens binnen enkele werkdagen een gratis staaltje van deze stof naar u opsturen.