Voering  

Voeringstof is een stof gemaakt van 100% polyester. Voering stoffen zijn uitermate geschikt voor het gebruik bij het maken van kleding, zoals een jas. Bij Onlinestoffenkopen.nl vind u een groot kleurenpalet aan voeringstoffen. Deze stof wordt geleverd op rollen van 15 of 50 meter, heeft een breedte van 150cm en een gewicht van 75 gram per m2. Dit zorgt ervoor dat deze voeringstof van een uitstekende kwaliteit is.

Voering bestellen

Bij onlinestoffenkopen.nl kunt u gemakkelijk en snel de door uw gewenste kleur voeringstof bestellen. Mocht u nog niet helemaal zeker zijn dat dit de stof is waar u naar op zoek bent of wilt u de kleur eerst goed bekijken? Dan kunt u bij onlinestoffenkopen.nl eerst gratis een staaltje aanvragen. U zult vervolgens een proefstukje van ons ontvangen, waarna u een beslissing voor de juiste stof kunt maken.

Advies nodig?

Voor meer informatie over deze stof kunt u altijd onze klantenservice mailen of bellen. Via de mail zal u binnen enkele uren een reactie van ons ontvangen. Telefonisch kunnen wij u direct te woord staan en zullen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. Ook kunt u op onze website de optie ‘ik weet niet welke stof ik zoek‘ aanklikken. Hier kunt u vervolgens aangeven waar u een stof voor wilt gaan gebruiken, zodat wij u van een zo goed mogelijk advies kunnen voorzien.