OVER ONLINE STOFFEN KOPEN

Onlinestoffenkopen.nl is een internationale groothandel gevestigd in Nederland die stoffen levert aan zowel bedrijven als particulieren in heel Europa. We hebben jarenlange ervaring met het vinden van de beste kwaliteit stoffen als katoenlinnen en polyester uit Europa, Azie, Afrika en het Midden-Oosten.

De hoofdvestiging van Onlinestoffenkopen.nl zit in Sliedrecht. Vanuit het magazijn hier worden elke dag de bestellingen verstuurd. We hebben een enthousiast team dat bestaat uit ervaren medewerkers, maar ook jongeren met een verfrissende blik. Het team zet zich elke dag in om de stoffen zo snel mogelijk bij u te krijgen.

Grote voorraad

Onlinestoffenkopen.nl heeft altijd meer dan 50.000 meter stof op voorraad. Zo kunnen we een snelle levering garanderen. De voorraad wordt elk jaar verder uitgebreid naar de wensen van onze klanten. Dus komt u uw gezochte stof niet tegen op onze website? Neem dan even contact op met onze klantenservice.

Binnen 24 uur verzonden

De medewerkers van de planning en in het magazijn streven ernaar om de stoffen binnen 24 uur te verpakken en te verzenden. Afgelopen jaar werden 90% van de rollen stof binnen 24 uur geleverd. Indien de stof niet binnen 24 uur wordt bezorgd zult u op de hoogte worden gehouden van de vertraagde levering.

Klantenbeoordeling 9.1               

De meeste van onze medewerkers zijn competitief ingesteld en willen zorgen dat de stoffen netjes, snel en zo zorgvuldig mogelijk worden verstuurd. Vanuit Onlinestoffenkopen.nl streven we dan ook naar perfectie en tevreden klanten, want wij geloven dat een tevreden klant de best mogelijke marketing is.

In 2020 hebben we na meer dan 100 reviews een 9.0 als gemiddelde klantenbeoordeling. Onlinestoffenkopen.nl is hier ontzettend trots op, maar streeft altijd naar verbetering. Op naar de 10 dus!

Internationale groothandel voor bedrijven en particulieren

Onlinestoffenkopen.nl is een internationale groothandel met scherpe prijzen voor bedrijven en particulieren.

Bedrijven

Onlinestoffenkopen.nl heeft veel verschillende bedrijven als klant. Denk aan ateliers, modeontwerpers, gordijnenspecialisten, verhuurbedrijven, verenigingen, scholen, webshops, marktkooplieden en meer!

Particulieren

–          Als u thuis bijvoorbeeld gordijnen nodig heeft van 3×4 meter heeft u al snel grote stukken stof nodig. Dan bent u bij Onlinestoffenkopen.nl aan het juiste adres. Onze grote aantallen zijn gemakkelijk online te bestellen en zorgen voor een superscherpe meterprijs.

–          Als u kleine stukken stof nodig heeft, kunt u altijd kijken op onze outletstoffen pagina. Wellicht staat het juiste stuk stof er voor een weggeefprijs tussen. Als u toch exacte meters zoekt van een bepaalde stof, kan dat bij een van onze klanten.